Oplevelsesblog

Oplevelsesblog

Kig ind i fotografens univers

Denne blog er dedikeret til alle de fantastiske mennesker, jeg møder på min vej som fotograf. 
Der er så mange ildsjæle hvis liv og værdier, jeg for en stund får indblik i - og i det fælles møde, hvor vi begge samarbejder til at kreere det bedste, opstår de dejlige billeder og ikke mindst gode oplevelser!

Pileflet, farver & kreativitet

PR fotosPosted by Karin Majland 2009-08-24 15:27
Det summer af koncentration blandet med den kreative energi på Ry højskole, hvor der er pileflet kursus. I nogle af rummene er der helt stille og hver især er fordybet i deres eget projekt mens der andre steder er grin og latter.

Pilefletterne holder sig ikke kun til at bruge materialer af pil men genbrugsmaterialer er flittigt brugt også. Jeg ser en kurv lavet af ledninger med høretelefoner flettet ind. Og farverne er lige så opfindsomme. Jeg er vild med formerne og farverne og alle de lækre små detaljer.

Der er noget for enhver smag og udstillingen er så fantastisk! Den er et besøg værd også for folk der ikke selv fletter.

Jeg arbejder på at lave en plakat fra træffet - hvordan det endelige resultat efter korrektur ender ud vil tiden vise... Kommer til at kunne købes gennem pileforeningens hjemmeside:

http://www.pileforeningen.dk

  • Comments(0)//oplevelsesblog.karinmajland.dk/#post64