Oplevelsesblog

Oplevelsesblog

Kig ind i fotografens univers

Denne blog er dedikeret til alle de fantastiske mennesker, jeg møder på min vej som fotograf. 
Der er så mange ildsjæle hvis liv og værdier, jeg for en stund får indblik i - og i det fælles møde, hvor vi begge samarbejder til at kreere det bedste, opstår de dejlige billeder og ikke mindst gode oplevelser!

Da hesten blev inviteret ind i min stue

Vild med DYRPosted by Karin Majland 2011-11-14 21:02
Så var det tid til endnu eet af mine skøre påfund... Ja, jeg havde jo så tit snakket med folk, om at billedet af den lille dreng, der sidder med æblet i hånden, som er ved at blive snuppet af hesten, er lavet i min stue. Men eftersom det var på hvid baggrund, var det jo nok specielt for børn svært at finde beviser på.

Derfor måtte der nye beviser til - om at vores lille hest Tarzan er særdeles velopdragen og fint kan inviteres indenfor til f.eks. æblefest, som det kan ses på billedet.

Selv vores unge kat er også klar som model. Det bliver nok heller ikke sidste gang.

Desværre måtte jeg opgive at have min yngste søn med ( den evige udfordring med uforudsigeligheden med børn og dyr i mine projekter ) da han ikke ville have den grønne bluse på, som skulle til, for at det gik op i en højere enhed.

Derfor hoppede jeg selv ind og tog den rolle jeg havde tiltænkt ham.

Alt imens min praktikant Johannes trykkede løs på kameraet. Hurra projektet lykkedes!


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.